My site
Allgo - Viskas tau ir tavo pc
Fr, 2024/04/19,   4:38:38 AM   Welcome, Svečias | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumas » Naujienos » Naujienos » Mobiliųjų operatorių kainų karas: „Tele2“ atkirto „Bitei“ ir (pakeitė savo reklamą)
Mobiliųjų operatorių kainų karas: „Tele2“ atkirto „Bitei“ ir
KingDate: Su, 2013/11/24, 10:26:02 PM | Message # 1
LifeWar
Pranešimai: 10
Checked
Status: Offline
Pastaruoju metu vis aršiau konkuruojantys mobiliųjų telefonų operatoriai konkurenciją perkėlė į gatves – šalia „Tele2“ reklaminio stendo netoli Tauro kalno Vilniuje, ant kurio užrašyta „Jau! Yra!” ir pateikiamas pasiūlymas klientams, iškilo „Bitės“ reklama, su užrašu „Jau yra… Dar geriau“. Į pastarąjį pasiūlymą „Tele2“ vėl atsakė nauju, litu pigesniu pasiūlymu.

Pripučiami stendai su „Labas kontrakto“ reklamomis ketvirtadienį ėmė rastis šalia „Tele2“ reklaminių stendų ir kitose Vilniaus miesto vietose. Tuomet „Tele2“ suskubo nukabinti savo reklamas.

Iš pradžių „Tele2“ už 15 litų mokestį klientams siūlė 300 pokalbių minučių, 5 tūkst. trumpųjų žinučių ir 1 GB duomenų. „Bitės“ reklaminiame plakate rašoma, kad 300 pokalbių minučių, 3 tūkst. trumpųjų žinučių ir 1 GB duomenų kaina su „Labas kontraktu“ – 10 litų.

Tą pačią dieną vakare „Tele 2“ pranešė už 9 litus siūlanti dar daugiau galimybių ir savo reklamines iškabas pakeitė.

„Kaip įprasta, konkurentų pasiūlymai geriausi ilgiau nei vieną dieną nebūna. Jau įrengėme reklaminius stendus su mūsų pasiūlymu – 300 min., 10 000 SMS ir 1 GB už 9 Lt. Vartotojai galės palyginti ir labai aiškiai matys, kas iš tiesų siūlo geresnę kainą“, – sakė Andrius Baranauskas, „Tele2“ korporacinės komunikacijos direktorius.

„Bitės“ rinkodaros direktorius Pranas Kuisys anksčiau atsisakė komentuoti „Tele2“ kalbas apie pasiūlymą: „Rinkoje yra daug mažai vartojančių klientų, kuriems mes pasiūlėme alternatyvą – „Labas kontraktą“. Tuo tarpu „Tele2“ atsaką mes komentuosime tuomet, kai jie paskelbs visą pasiūlymą su visomis sąlygomis. Dabar tai tik žodžiai.“

Ketvirtadienį „Tele2“ pristatė ir kalėdinį pasiūlymą klientams – 1 GB duomenų galima bus užsisakyti vos už vieną litą. Neribotų skambučių ir žinučių planas iki šiol „Tele2“ kainavo 21 litą – pigiausiai iš visų mobiliųjų telefonų operatorių.

„Internetas po 1 Lt už gigabaitą yra tikrų tikriausia dovana,
 tokių mažų kainų dar nebuvo“, – ketvirtadienį sakė „Tele2“ rinkodaros vadovas Tomas Burovas.

Pasak jo, toks pigus mobilusis internetas turėtų paskatinti naują mobiliojo interneto populiarumo proveržį Lietuvoje. Kaip anksčiau mobilusis ryšys, dabar nuosekliai pinga internetas, o pasiūlyta minimali kaina mobilių naršytojų skaičių padidins dar labiau.

„Bitė Lietuva“ pirmoji pristatė neribotų skambučių ir SMS paslaugų mokėjimo planą „Laisvė“, kuris vartotojams leis už 22 litus per mėnesį skambinti ir rašyti SMS neribotai ir be papildomų sąlygų. Jau kitą dieną tokiomis pat sąlygomis klientams kalbėti nemokamai litu pigiau pasiūlė ir „Tele2“.

Paskutinioji į mobiliųjų operatorių karus sureagavo „Omnitel“, klientams pristačiusi ne nemokamais pokalbiais ir SMS, o mobiliuoju internetu
 pagrįstą kainodarą.
 


DeathDate: We, 2013/12/11, 8:29:21 PM | Message # 2
LifeWar
Pranešimai: 41
Administratorius
Status: Offline
Nustebino, man labiau pri širdies yra labas kortele.
 


Forumas » Naujienos » Naujienos » Mobiliųjų operatorių kainų karas: „Tele2“ atkirto „Bitei“ ir (pakeitė savo reklamą)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: